Burn-out klachten?

Heb jij Amanda Gorman gezien op de inauguratie van Joe Biden als president van de Verenigde Staten? Zij droeg een prachtig gedicht voor over licht in deze donkere tijd. Bij de laatste regels gingen mijn gedachten onbewust naar vriendin, kunstenares en ondernemer Alma Jansen.....  Lees meer

Energie weer terugkrijgen bij Burn-out klachten?

Wil je je werknemers met Burn out klachten weer op weg helpen zodat ze niet onnodig lang van de werkvloer zijn? Wil je als werknemer zelf het heft in handen nemen? Blijf niet langer in het zelfde kringetje ronddwalen, maar neem actie! Bespaar tijd en veel geld.

Kom een schildertraject volgen bij mij!

Door het schilderen stopt het "malen". Na de sessies heb je meer rust om succesvol aan bijvoorbeeld coaching te beginnen. Je staat weer op "AAN" voor de toekomst.

Door mijn eigen ervaring met een Burn out weet ik dat te snel beginnen met coaching niet het optimale effect heeft. Je bent er nog niet aan toe, je hoofd zit nog te vol. Door het schilderen kreeg ik veel rust waardoor ik ook weer met veel energie aan de toekomst kon gaan werken. Het heeft mij erg geholpen en dat gun ik jou ook.

Bel vrijblijvend voor een offerte. Tel: 06 3653 7617

Er zijn mogelijkheden voor werkgevers en particulieren.

De ideale ruimte om weer met de toekomst bezig te zijn!

Ben je geïnteresseerd in mijn schilderijen?