Burn-out

Burn-out klachten?

Een burn-out als een cadeau zien is nog niet zo gemakkelijk als je er midden in zit. Maar het is ECHT WAAR!!! Je krijgt zoveel inzichten, mag zoveel leren, zoveel liefde ontvangen, zoveel doen..... Het schilderen is mijn cadeau en ik ben er heel dankbaar voor. Loslaten is het toverwoord. Dat geldt voor mij voor het maken van schilderijen, maar ook daarbuiten. Je weet niet wat er komt, en dat is oké. Mensen helpen met dat proces is mijn passie.

Ik begeleid mensen met burn-out klachten. Dit doe ik door ze intuiitief te laten schilderen, coaching en NLP (4 sessies). Ik ben ervaringsdeskundige wat betreft burn-out en mijn ervaring is dat het coachtraject te snel wordt gestart,  er is nog te veel onrust in het hoofd en daardoor slaat een traject niet goed aan. Er is geen 'ruimte', de burn-out klant is er nog niet klaar voor.

Door de schilder-coaching sessies komt er rust, ruimte........ en dat is de weg naar herstel.

In september 2019 heb ik het roer omgegooid. Na bijna 40 jaar als verpleegkundige te hebben gewerkt was het tijd voor wat anders. Ik wilde mensen blijven helpen, maar dan op een andere manier.

Sinds 2017 ben ik coach. Ik heb deze opleiding gevolgd aan de Academie voor Coaching in Nijmegen.

De NLP Practitioner opleiding heb ik in 2020 heb gedaan.

Ik weet zeker dat een (voor)traject met schilder-coaching bijdraagt aan een beter en sneller herstel.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

T: 06 3653 7617

M: alma@atelieralmajansen.nl

Reviews

Christina: Op mijn dagelijkse wandeling kwam ik in contact met Alma. We kwamen  aan  de praat en ik besloot met schilder-coaching te beginnen. Dit was precies wat ik nodig had.
Alma bedankt voor je empathie, je luisterend oor en het aanbieden van de juiste oefeningen. Het gaat nu veel beter met me.

Blog van Hans Buskens

Heb jij Amanda Gorman gezien op de inauguratie van Joe Biden als president van de Verenigde Staten? Zij droeg een prachtig gedicht voor over licht in deze donkere tijd. Bij de laatste regels gingen mijn gedachten onbewust naar vriendin, kunstenares en ondernemer Alma Jansen.....  Lees meer

Ben je geïnteresseerd in mijn schilderijen?