Atelier Alma Jansen opent in het Pinksterweekend haar deuren!

Drie dagen lang viert Alma de opening van haar schildersatelier in het sfeervolle monument Stroink aan de Stroinksweg 88 in Enschede. Op 22, 23 en 24 mei is er open atelier en een expositie van haar schilderijen. De opening wordt alle dagen muzikaal omlijst met muziek en zang van Bas Maathuis; singer-songwriter uit Losser.

Elke ondernemer heeft zijn eigen verhaal. Sommigen zien een gat in de markt, anderen duiken met hart en ziel in hun droom. Dat geldt ook voor Alma Jansen.

Alma begon haar eigen bedrijf als start van een nieuwe periode. Het bedrijf ‘Atelier Alma Jansen’ staat symbool voor een nieuwe toekomst, voor plannen maken, rust en vrijheid. Voor haarzelf, maar vooral voor iedereen die naar haar schilderijen kijkt en zich verdiept in het verhaal erachter.

Alma Jansen schildert intuïtief. Schilderen vanuit je gevoel, vanuit de emoties die je hebt. Niet nadenken of piekeren, maar schilderen zoals het goed voelt. “Het is fijn om je hoofd tot rust te brengen, niet na te denken. Gewoon aan de slag te gaan met verf”, vertelt Alma.

Alma put voor inspiratie uit haar eigen ervaring met een burn-out. Het proces van schilderen loopt synchroon met de worsteling om weg te komen uit negatieve emoties en omhoog te gaan naar waardevolle en mooie dingen in het leven. Met elk schilderij vertelt ze zo een eigen, bijzonder verhaal.

Deze ervaring gebruikt Alma ook voor het begeleiden van mensen met burn-out klachten. Zij geeft lezingen en workshops Intuïtief Schilderen aan anderen die worstelen met stress, spanning of andere negatieve emoties.

Maar ook voor een gezellige workshop met vrienden of collega’s biedt Atelier Alma Jansen verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een workshop Intuïtief Schilderen voor teams om tot meer verbinding te komen.

Het open atelier is tijdens het Pinksterweekend op 22, 23 en 24 mei.

Atelier Alma Jansen, Stroinksweg 88 in Enschede.

Iedereen is van harte welkom om zo binnen te lopen tussen 12.00 uur en 16.00 uur, en natuurlijk staat de koffie klaar. Vooraf aanmelden kan ook; per mail op alma@atelieralmajansen.nl

We volgen de strikte regels van het RIVM omtrent het coronavirus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top