En wat was het afgelopen jaar mooi!!!!

Ik heb zoveel leuke dingen mogen doen. Ik noem maar wat: workshop intuïtief schilderen verzorgen voor een gezinnetje, vriendinnen, moeders-dochters en klanten die graag alleen wilden komen schilderen. Verder heb ik mensen met veel stress/burn-out klachten mogen helpen. De veranderingen na 4 sessies van 2 1/2 uur waren prachtig om te zien.

Ga zo door denk je dan, maar nee……

Ik gooi het roer om!!!!

In november 2022 heb ik met jullie gedeeld dat ik naar de Kunstdagen in Gorinchem ben geweest. Naar aanleiding van die dagen heb ik 3 schilderijen verkocht en als klap op de vuurpijl kreeg ik van Jakunst een Art Award.

Op de beurs sprak ik veel mensen, zowel bezoekers als kunstenaars. Één van die kunstenaars zei: “Alma, als je je doeken echt wilt verkopen moet je er ook echt voor gaan”. Ik deed het en verkocht er 3.

Dat heeft me aan het denken gezet en daarom heb ik besloten om te stoppen met workshops geven en de trajecten tegen stress/burn-out klachten.

Ik heb gekozen voor het schilderen en het is goed zo.

In maart ga ik naar de Kunstdagen in Brabant. De komende tijd ben ik heerlijk bezig met nieuwe schilderijen maken in mijn atelier.

Wil je mijn atelier komen bezoeken? Dat kan. Wel graag even een afspraak maken.

Liefs Alma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven