Het atelier

HOERA!!!!! (2022)

Eindelijk kan ik mijn eigen Atelier thuis in gebruik nemen. Je bent van harte welkom aan de Rietveldhof 4 in Enschede. (Maar maak wel even een afspraak 06 3653 7617).

Al weer verhuizen

Aan alle mooie dingen komt een eind, zo ook aan mijn prachtige atelier in de boerderij op "Erve het Stroink". Maar ........ ook weer een mooi nieuw begin.

Alweer een nieuwe locatie voor mijn Atelier (2021)

Vanaf het pinksterweekend 2021 open ik mijn deuren op een nieuwe locatie "Erve het Stroink", Stroinksweg 88, Enschede. Een boerderij uit 1815. Voor navigatie moet u Stroinksweg 90 aanhouden.

Alles weer anders, de Kloosterkerk (2020)

Door allerlei omstandigheden kan ik mijn nieuwe atelier momenteel niet meer gebruiken. Maar gelukkig na lang zoeken heb ik nu een tijdelijke atelierruimte kunnen vinden in de Kloosterkerk van  Dolphia. Dit is een prachtige ruimte en ik hoop dat ik hier nog een tijdje kan blijven. Het is voor mij een heel inspirerende ruimte, waar ik heel blij van wordt. In deze ruimte geef ik workshops en exposities. Wil je vrijblijvend langskomen, neem even contact op voor een afspraak.

Het nieuwe atelier

Het nieuwe atelier is bijna klaar. Een eerste impressie. Ik heb eindelijk de ruimte om met meerdere schilderijen tegelijk bezig te zijn.

Het oude atelier

Mijn eerste atelier was een vrijgekomen kamer bij ons thuis. Hieronder een kleine impressie van het oude atelier.

Ben je geïnteresseerd in mijn schilderijen?
nl_NLNederlands