De deur van mijn atelier staat open. Er komt een vrouw voorbijlopen. Ik groet haar en we raken aan de praat. Ze vraagt mij wat ik doe. Ik vraag haar binnen te komen en we drinken samen een kop thee.

Ik vertel haar over mijn schilderijen, de workshops die ik geef en de burn-out klanten die ik help door oa intuïtief te schilderen. Ze vertelt zelf ook een burn-out te hebben en wil meer informatie.

Een week later, ik heb ondertussen niets van haar gehoord, komt ze weer langs. Ze wil graag starten met de burn-out sessies.

De vier sessies zijn geweest en ik ben heel blij. Wat een mooi resultaat: Mijn klant oogt veel positiever, ze loopt anders, haar oogopslag is anders, haar kledingstijl is anders, en toch is ze dezelfde vrouw.

Ze vertelt erg blij te zijn dat ze bij mij is gekomen om de schildercochingsessies te volgen, het geeft haar rust. De oefeningen die we daarbij deden hebben haar goed geholpen. Ze kijkt nu anders naar gebeurtenissen en kan er beter mee omgaan. Minder chaos.

Haar doel was: “Ik wil net zoveel rust hebben als jij hebt.”

Ik vind het een groot compliment om dit te horen en ben heel blij dat ik aan het verwezenlijken van dit doel heb mogen meehelpen. Dank.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top