We komen aan op een camping in Zuid-Frankrijk.Het is ondertussen zo’n zeven jaar geleden, maar ik weet het nog als de dag van gisteren.

De camping ligt in een heuvelachtig gebied en er zijn meerdere kleine veldjes met een prachtig uitzicht. We hebben ons plekje gevonden en installeren ons. En dan is er koffie, beentjes op het krukje en kijken wie er verder op het veldje staan.

Meerdere caravans zoals ons, een wat grote tent en een kleinere tent.(zoiets als op de foto).

Even later komen er twee mensen aanlopen van hoge leeftijd (eind tachtig blijkt later), en tot onze grote verbazing horen zij bij…… de kleine tent!!!

De camping heeft nogal wat hoogteverschil en het tempo van deze mensen lag vanzelfsprekend niet heel hoog. (Nou hoeft dat ook niet als je vakantie hebt)

Op het veldje werden deze mensen omgeven met zorg, het ging als vanzelf. Mooi om te zien.

Op een avond hadden ze een pizza besteld. Het ophalen was een eindje lopen. Wilden ze een warme, lauwe of koude pizza? Deze mensen wilden een warme pizza en schroomden gelukkig niet om iemand te vragen de pizza op te halen. Ook dat is een kunst, hulp vragen!

Toen ik vlak voor Corona mijn eigen bedrijf begon heb ik mogen ervaren hoe fijn het is hulp te mogen krijgen en het gewoon vragen. Nog steeds heb ik regelmatig contact met business coaches Hans en Patricia Buskens.

Zij hebben mij enorm geholpen om mijn weg te vinden.

Ik hou van warme pizza!!! En jij?

Met de combinatie van schilderen, coachen en NLP help ik weer een ieder die veel stress ervaart. Heerlijk even loskomen van alles. Ook als je geen coaching nodig hebt maar wilt genieten van ME time.

Na een paar dagen vertrokken deze mensen en natuurlijk werden ze geholpen bij het afbreken van de tent. We hebben ze uitgezwaaid en ik hoop dat ze een goede terugreis hebben gehad.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top