Workshop intuïtief schilderen

COVID-19

We houden rekening met de beperkingen die door de overheid worden opgelegd.

Betty:

"Inspirerend, uitnodigend, ondersteunend en verrassend leuk!"

Elly:

"Ik voelde me erg vrij om nieuwe dingen uit te proberen. Het was heel leuk om te doen en gaf een verrassend leuk schilderij."

De workshop

In mijn atelier kun je een workshop volgen met vriendinnen, collega's, zussen of andere familie om samen te gaan schilderen.

Het is ook mogelijk om mij in te huren op je teamdag/familiedag,  de workshop is dan in te passen in het programma. We kunnen samen een schilderij maken, of ieder voor zich. Het kan allemaal. Plezier en beleving staan voorop.

De locatie van de workshop is "Erve het Stroink", Stroinksweg 88, voor navigatie Stroinksweg 90,  of op een eigen locatie.

We maken de workshop  gezellig, wat lekkers bij de koffie/thee hoort daarbij. Er is volop gelegenheid om lekker bij te kletsen.

Wat krijg je en wat kost het:

  • Super de luxe  vanaf 2 personen: € 195 ,- p.p doek 100x100 , koffie/thee met iets lekkers (maximaal 4 personen)
  • Luxe vanaf 2 personen: € 95 ,- p.p. doek 50x50, koffie/thee met iets lekkers (maximaal 4 personen)
  • Standaard+ vanaf 4 personen € 60,- p.p. doek 50x50, koffie/thee met iets lekkers. (maximaal 9 personen)
  • Standaard vanaf 10 personen € 45,- p.p.  doek 50x50, koffie/thee met iets lekkers. (maximaal 15 personen)

Verf, kwasten, gebruik van verfmessen, sponzen e.d. zijn inbegrepen.

Zomaar wat reacties op een workshop

Marlies:
Alma heeft mij kennis laten maken met intuïtief schilderen. Op een leuke laagdrempelige manier leerde ze mij verschillende technieken en stimuleerde ze deze uit te proberen. Tijdens het schilderen gaf ze af en toe een tip, maar gaf ons ook alle ruimte om vooral onze eigen keuzes te maken. De sfeer was hierdoor ontspannen en dankzij de begeleiding van Alma had iedereen aan het eind van de workshop een uniek schilderij, met een eigen verhaal. Ik heb een erg leuke avond gehad en er een mooie herinnering aan overgehouden!
Jaqueline:
De workshop van Alma is in een veilige setting en dat is te danken aan Alma zelf. Alles is verzorgd en als je even niet weet hoe je verder moet, dan ziet ze dat en helpt ze je verder op een aanmoedigende manier. Hierdoor krijg je meer vertrouwen en de ruimte om echt vanuit je gevoel te schilderen. Het resultaat? Je zult het zelf moeten ervaren, maar geloof mij, dat is verrassend!
Nicole:
Ik heb de workshop schilderen gevolgd bij Alma. Alma is een lieve, zorgzame, rustige vrouw. Ze geeft bruikbare tips, adviezen en verteld hoe je het beste kunt beginnen. Ze kent verschillende technieken, maar laat het vooral aan de cursist hoe te schilderen. Alma liet me mijn gang gaan, ze motiveerde me en ik heb veel aan haar tussentijdse feedback gehad. Mijn schilderij kreeg steeds meer vorm. De stiltemomenten gaven me inspiratie, fijn dat Alma die er laat zijn, en ook als ik bevestiging zocht, liet ze van zich horen. Ik voelde geen tijdsdruk en ben supertrots op het resultaat. Door de rust en liefde die Alma uitstraalt voelde ik me op mijn gemak. Super bedankt voor de leuke workshop!
Milo:
Mijn kunstlerares altijd tegen mij: Milo, jij kan niet tekenen, schilderen, kunst maken etc. Dat maakte mij erg onzeker en ik gaf op en stopte er mee. Totdat ik de workshop bij Alma ging doen, dit veranderde mijn kijk op mijn eigen kunnen. Ik verbaas mezelf iedere keer weer wat voor dingen ik nu maak🍀
Hendrik-Jan:
Tijdens een zomeropleiding NLP kreeg ik de mogelijkheid deel te nemen aan een workshop intuïtief schilderen gegeven door Alma. Door haar enthousiasme en stimulans om het gewoon te doen was het schilderen eenvoudig en leuk. Met enkele eenvoudige tips bood zij voldoende houvast om al snel zelfstandig aan de slag te gaan. Het resultaat verbaasde mijzelf en werd door haar en de groep enthousiast toegejuicht. Het schilderij heeft een leuke plek in huis gekregen en de herinnering is blijvend. Wellicht in de toekomst nog een schilderactie? Ik ben van de partij!
Ben je geïnteresseerd in mijn schilderijen?