Workshop intuïtief schilderen

In mijn atelier kun je workshops volgen met vriendinnen, collega's, zussen of andere familie om samen te gaan schilderen ( max. 4 personen). Door de schilderijen komt het gesprek op gang, wat houdt iemand bezig, wie ben je, wat raakt je .... ? Het gaat er niet om dat je een kunstwerk voor in de kamer maakt, maar om de ervaring/beleving. En tegelijkertijd ontstaan er de mooiste dingen.

Het is ook mogelijk om mij in te huren op je teamdag/familiedag,  de workshop is in te passen in het programma. We kunnen samen een schilderij maken, of ieder voor zich. Het kan allemaal. Plezier en beleving staan voorop.

De locatie van de workshop is bij mij thuis in het atelier en bij mooi weer kunnen we  in de tuin schilderen. En als je een ander leuk idee hebt, hoor ik dat graag.

We maken de workshop  gezellig, wat lekkers bij de koffie/thee hoort daarbij. Er is volop gelegenheid om lekker bij te kletsen. Voor workshops die de hele dag duren is een lunch inbegrepen.

Inbegrepen: Doek (3D)van 50x50cm, verf, kwasten, mogelijkheid voor vernissen. Wil je een groter doek dan kan dat tegen meerprijs. Doek 100x100cm €25,-

Kosten:

  • 1 dagdeel bij 4 personen: 55 euro pp. inclusief koffie/thee met iets lekkers.
  • 1 hele dag, bij 4 personen: 125 euro pp, inclusief koffie/thee met iets lekkers en een heerlijke lunch.

 

Ben je geïnteresseerd in mijn schilderijen?