Wil jij ook graag samen met je gezin quality-time in de herfstvakantie?

En: Plezier hebben?

Van je kinderen leren?

Jezelf weer even kind voelen?

Samen genieten?

Een mooi aandenken na een gezellige ochtend/middag?

Maak dan een afspraak om een workshop schilderen te komen volgen.

Kosten vanaf € 200,- (Doek 100x100cm)

Een groter doek is optioneel tegen meerprijs.

Duur: 2-2,5 uur

Inclusief: Koffie/thee/limonade met wat lekkers, kwaliteitsdoek en verf, gebruik kwasten, spatels, sponzen en dergelijke, ideeën en adviezen waar nodig, een heerlijke ontspannen middag samen.

Jullie zijn van harte welkom aan de Stroinksweg 90 in Enschede.

De ervaring van Bianca:

Om ons 12-jarig huwelijk te vieren, hebben wij een ochtend intuïtief schilderen bij Alma geboekt. Want hoe leuk is het om samen, met z’n viertjes, een schilderij te maken en als herinnering te hebben aan deze dag?!

De kids (5 en 3) hadden er, net als wij, veel zin in. De ontvangst was geweldig! Er hingen slingers, we kregen een heerlijk gebakje en terwijl we ons kopje koffie dronken hebben we gezellig gekletst met Alma. Een hele lieve, warme vrouw die je direct op je gemak laat voelen. En toen mochten we beginnen. Waar begin je op zo’n groot wit doek? De kinderen wisten het wel 🙂 Het was heerlijk om zo met elkaar bezig te zijn en het schilderij is zo leuk geworden!

Alma heeft het goed georganiseerd, je wordt volledig ontzorgt en kan echt bezig zijn met de verf op het doek aanbrengen. En als je tips nodig hebt, kun je daarvoor ook terecht bij Alma. Zij maakt zelf ook prachtige schilderijen.

Het schilderij ligt nog bij Alma, want ze lakt hem af en zodra hij droog is, komt ze hem bij ons thuis brengen (zo groot dat hij niet in de auto past). Ontzettend fijn geregeld zo en heel dankbaar voor deze herinnering.

T: 06 3653 7617

M: alma@atelieralmajansen.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top