Alle ballen in de lucht houden, geen rust in het hoofd, tijd voor jezelf?…..komt er niet van….. herkenbaar? En dan komt de vakantie en kom je tot rust, hoop je. Dan pas merk je hoe moe je bent.

Om weer energie te krijgen zul je iets moeten gaan doen. Praten helpt vaak al, een luisterend oor. Ik wil je graag helpen omdat ik uit ervaring weet hoe het voelt. Kost niets, even praten bij een kop koffie. Stuur een mail of app me voor een afspraak. Alma@atelieralmajansen.nl of bel/ app 06 3653 7617

Zondag 1 augustus open ik mijn deuren weer vanaf 12.30 aan de Stroinksweg 88, Enschede.

Mijn schilderijen hangen nog steeds op de deel van de boerderij waar ik mijn atelierruimte heb. Je kunt gewoon even binnenlopen.

Ook voor informatie over schildercoaching met NLP kun je dan terecht.

Graag tot zondag.

Alma

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top