Een inspirerend verhaal over het licht zien en dan het licht worden… https://hansbuskens.nl/alma-jansen-be-the-light/#AmandaGorman – Alma Rijkeboer-Jansen

Alweer meer dan een jaar geleden. Wat vliegt de tijd en wat heb ik veel mooie mensen mogen ontmoeten. Hans en Patricia Buskens zijn twee van deze mensen. Zij hebben mij met hun business-coaching enorm geholpen. Ik heb inzichten gekregen in wat ik nu echt belangrijk vind en wil doen, en dat is mensen helpen. Doordat er zowel door Hans als door Patricia goed geluisterd werd, steeds weer doorgevraagd werd, zodat ik echt bij mijn kernwaarde(n) en bij mijn behoeften kwam, weet ik wat ik wil en waar ik voor sta.

Voordat de sessies begonnen waren was ik nog heel erg aan het ‘zwabberen’, alle kanten op, geen echte doelrichting. En die heb ik nu, wat er ook gebeurd. Dankjewel, Hans en Patricia.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top